Pinkbuttons

Pókerezők nehéz napjai, könnyedén! Tippek, tanácsok, trükkök, avagy vak vezet világtalant. Fish!

Friss topikok

Linkblog

HTML

II. Országos Póker Csapatbajnokság (első megmondás)

2008.05.06. 19:15 | tamasoft | 1 komment

Lassan egy hete indult a II. Országos Póker Csapatbajnokság az Aréna Pláza kaszinójában. Anélkül, hogy kimerítő beszámolót írnék, több minden említésre méltó a freeroll alapokra épülő rendezvényről.
Még valaki biztos emlékszik a régi HKK versenyekre, amik nagy izgalmakkal folytak (és bizonyára folynak) a mai napig. Na ez nem ilyen. Fények, profi asztalok, profi szervezés, kaszinó feeling, barátságos krupiék. Hol voltam én az elsőről?
Őrülten hangzik több mint kétezer játékos, azaz 216 csapat regisztrálása, lejátszatása, (egyáltalán lekezelése) a két hét alatt, mégis valahogyan megoldották. Kompjúteres háttér, kaszinófőnök utasításai a mikrofonon, másodpercre pontos készenlét, és persze kárpitozott még a plafon is. A legszebb az egészben, hogy végre egy hely, ahol komolyan veszik a játékosokat, komolyan veszik a dolgozók a munkát, ezáltal átjön, hogy a játékosok is komolyan vehetik egymást.
Mondjam azt, hogy tök mindegy ki hanyadiknak esett ki, vagy maradt benn? (Na jó nem.) De majdnem.

Címkék: póker aréna csapatbajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbuttons.blog.hu/api/trackback/id/tr22457165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v. 2008.05.06. 19:25:54

Várom már én is azt a pillanatot amikor elindulok egy élő versenyen. A legjobb lenne valami kaszinóban, nem egy körfolyosós ház légteraszán.
süti beállítások módosítása