Pinkbuttons

Pókerezők nehéz napjai, könnyedén! Tippek, tanácsok, trükkök, avagy vak vezet világtalant. Fish!

Friss topikok

Linkblog

HTML

yiktor

2008.06.06. 14:09 | Dr_Viktor | Szólj hozzá!

Hát nem mondhatnám hogy sokáig tartott a mélypont. Újra haladok felfelé az emelkedőn, bár egy kicsit meredek. A minap sikerült eladnom 96%-os váltóval a tournament dollárjaim Bélabácsinak ami elég jónak számít, mert többnyire 90-95-el szokták adni. Szóval az emelkedőről csak annyit, hogy a shark scope szerint igencsak "HOT" vagyok. :) Az elmúlt versenyeim a következőképp alakultak:
a., 11 dolláros 180 fős sng, 11. hely, mert sürgős egészségügyi útra kellett mennem a "mosdóba". Lehetett volna jobb is, sajnáltam.
b., ismét egy bejutás sunday-re
    1., kiesés egy satelliteről
    2., kiesés egy satelliteről
c., 16 dolcsis sng 1. hely
d., 16 dolcsis sng 1. hely
e., 16 dolcsis sng 1. hely
Gondolkodom valami komolyabb versenyen is, de leginkább akkor vagyok jó, ha már csak egy asztal van, azaz vagy Final Table, vagy egy asztalos sit&go. Nem tudom miért, de ilyenkor jövök formába. Amikor ültetnek mindenkit ide-oda, és állandó full table-n kell nyomni, akkor valahogy sosem jön össze a játék. Vagy a több zseton, vagy a sok ember, vagy a beletett idő zavar meg... nem tudom.

Drakuláék hiányoznak egy kicsit, ott aztán mindig ismert arcokkal játszottam. Lehet ez volt a baj, hogy kiismertek, és tudták mit vállalok már be és mit nem. Na de egyelőre bejött a PS, próbálok nagyobb bankrollt építeni, hogy feljebb léphessek ami időszerű volna.

Címkék: bankroll sng winner

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbuttons.blog.hu/api/trackback/id/tr6506775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása