Pinkbuttons

Pókerezők nehéz napjai, könnyedén! Tippek, tanácsok, trükkök, avagy vak vezet világtalant. Fish!

Friss topikok

Linkblog

HTML

struktúra

2008.04.21. 08:58 | Dr_Viktor | Szólj hozzá!

A világ legrosszabb versenystruktúrája a Dracula Hold'em-en, a vasárnap esti 2000 guarantee, 20 eur rebuy tournamenten található. Alapból úgy kezdődik, hogy a fizetős helyek 50 embernél ugranak 10-re, egészen addig (30 főtől) 5 hely van a fizetve. Tegnap épp 48-an voltunk. Ez még oké, ezzel nincs is baj, legalább többet nyer aki első helyen végez.
Viszont az 1500 kezdő zseton baromira kevésnek tűnik a játékhoz, főleg hogy vakok olyan meredeken emelkednek, mint a falnak támasztott létra. A 10 perces vakemelkedések pedig egyszerűen turbóvá teszik a játékot. Az első szünet után vége a rebuynak* és úgy kezdődik a "második rész", hogy 10 perces 200/100-as vak, 25-ös ante. MAJD a rövid tíz perc után 400/200-ra ugrik. Na itt borul fel a játék, innentől kezdve indul a lottó, avagy akinek lapja van, az allinezik. Másra nincs lehetőség.
Szóval vagy a kezdő zsetont kellene megnövelni, vagy a vakemelkedést kicsit laposabbá tenni, hogy ne legyen ennyire kicsapós feelingje a dolognak.


*Véleményem szerint, ez az a rebuy verseny, ahol nem éri meg rebuyolni pont a fentiek miatt. Van persze olyan játékos, aki beletesz akár 100-120 eurót is a semmiért. Ennyi befektetéssel szinte már megnyerni sem éri meg. Ha valaki ennyit rászán egy ilyen versenyre, inkább menjen sng-zni a stars-ra, ahol csak 9 embert kell megverni ugyanennyi bevételért.

(Mellesleg KK-val estem ki preflop allinnal, AA ellen)

Címkék: aa euro rebuy dracula kk

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbuttons.blog.hu/api/trackback/id/tr91434927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása